Εργοστάσιο Στεφάνου Α.Ε. , Clivanexport Stefanou S.A. factoryΗ Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην Ελληνική και ξένη αγορά για 45 περίπου έτη έχοντας αποκτήσει πολλή μεγάλη εξειδίκευση στον εξοπλισμό Βιοτεχνικών και Βιομηχανικών μονάδων Αρτοποιείων – Ζαχαροπλαστείων.

Η Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. προέρχεται από μια μικρή βιοτεχνική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1968 στο Βόλο από δύο (2) συνεταίρους – τους Αλέξανδρο Καρακίτη και Απόστολο Στεφάνου και αργότερα τον Ανδρέα Στεφάνου. Αντικείμενο των εργασιών της ήταν μηχανουργικές εργασίες και κατασκευές ορισμένων Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής.

Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και μεγάλωσε την γκάμα των μηχανημάτων που κατασκεύαζε και σε μια 10ετία περίπου μετ εγκαταστάθηκε στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Μετά από συνεχείς επεκτάσεις οι εγκαταστάσεις της καλύπτουν σήμερα στεγασμένο χώρο 6.000 m² σε οικόπεδο 12.000 m² Στη διοίκηση της εταιρίας είναι σήμερα οι αδερφοί Στεφάνου Απόστολος και Ανδρέας.

Η εταιρία κατασκευάζει κλιβάνους όλων των τύπων: κυκλοθερμικούς – περιστροφικούς – σωληνωτούς – ηλεκτρικούς – βιομηχανικούς κλιβάνους (Τούνελ), και μηχανήματα  όπως ταχυζυμωτήρια, μηχανές κοπής και διαμόρφωσης ζύμης, προστόφες, ψυγεία, ψύκτες νερού κ.λ.π. καθώς επίσης έχει αναπτύξει και συνεργασίες με καταξιωμένα εργοστάσια της Ευρώπης και της Ελλάδας για την προμήθεια και προώθηση ορισμένων μηχανημάτων ( Σιλό αλεύρων – Γραμμές παραγωγής αρτιδίων κ.λ.π.).

Η εταιρία έχει δημιουργήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, το οποίο εφαρμόζει και διατηρεί και σήμερα σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής, πωλήσεων, εξυπηρέτησης των πελατών, σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, στην οργάνωση και στις εσωτερικές λειτουργικές διαδικασίες της.
Η πολιτική ποιότητας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και το άρτια ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των μηχανημάτων που η εταιρία Clivanexport – ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. διαθέτει τόσα χρόνια στην αγορά.